Brouwer Woning/Projectinrichting voert een grote collectie zonwering. Wij verkopen zowel horizontale, als verticale zonwering.

Heeft u graag een mooie uitval, of een groot terras? Dan hebben wij voor u de keus uit terras- of serrezonwering. Of houdt u van een luxe chique uitstraling? Misschien is de Markies dan wel wat voor u.

Rolluiken vormen een van de oudste vormen van zonwering. Rolluiken verduisteren een kamer compleet, ideaal voor de slaapkamer. ‘s Winters bespaart u energie, terwijl in de zomer de warmte niet binnenkomt.

Screen is ideaal omdat het een beperkte montageruimte neemt en bijna op elke gewenst kozijn te monteren is. Screen filtert ook het zonlicht, en beschermt ook UV licht op u meubels. Een groot voordeel van een screen is, dat u makkelijk van binnen naar buiten kunt kijken.

Wij kunnen u ook advies geven voor de elektrische bediening of nog makkelijker, de draadloze afstandsbediening, de Somfy RTS. Kortom, wij verwelkomen u graag in onze showroom. Heeft u liever advies aan huis? Geen probleem, wij komen graag bij u langs.

Horren

In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. We willen graag de ramen en deuren open houden. Alleen een groot nadeel zijn dan de insecten. Daar hebben wij de oplossing voor, namelijk horren. Wij kunnen u hierbij aanbieden zowel horren voor de ramen, als de hordeur of de bekende plissé hordeur. Ook hier hebben wij een grote keus.
logos
logos
logos
logos
APC